2. 8. 2025   |   svátek má Gustav
 

Lepenice s párkem

Název Množství a jednotka
brambory 1 kg
kysané zelí 500 g
cibule 2 ks
libové párky 4 ks
sůl
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 25 min.
Mamut :-)



Postup
Brambory uvaříme v osolené vodě. Kysané zelí pokrájíme na menší kousky a prohřejeme. Osmažíme cibulku, rozšťoucháme brambory, přidáme osmaženou cibulku a zelí a promícháme. Libové párky nakrájíme na proužky a osmažíme na cibulce. Přidáme lžíci kečupu, promícháme a podáváme s připravenými brambory.


 


RECEPTY

Kachní prsa na černém pivu s jablky

Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži ostrým nožem nařízneme na... zobrazit recept

RECEPTY

Bulharské biftečky (kefty)

Postup: Mleté maso v poměru 50% hovězí a 50% vepřové smícháme se lžičkou soli, 2... zobrazit recept

RECEPTY

Polévka z řapíkatého celeru

Postup: Řapíkatý celer nakrájíme na kostky, mrkev na kolečka. Na 1/2 másla zpěníme... zobrazit recept

RECEPTY

Brokolice zapečená se sýrem

Postup: Brambory oškrábeme a v celku dáme vařit. Osolíme, okmínujeme. Vaříme asi 10... zobrazit recept

RECEPTY

Ukrajinský boršč

Postup: Hovězí maso nakrájíme na kostky a orestujeme na sádle na cibuli. Zalijeme... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Skořice

Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurace Golf Čeladná

Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...